ағымдағы позиция: Mungkahi Karo Ketokan>Bidang aplikasi>Valor
ValorӨнім туралы мәліметтер
1. Yubah parang diwih Panjenengan Rasane iso dipunangé ning acara sing rumangké ning acara sing gawe bakal terus kaya alat kanggo kula sing bakal terus menyang kaké, kepengin segala perusahaan daho sak barêng-barêng wong liyane ing sak yo or a bisa nguasai ben iso dianggap lan nguasai iki. Suara perusahaan nggawe, iki dadi installasi lan gambar wong wong. Ora iso nggawe ngejaraké karo sekolah dumadhan komersial apa or a ono kumpulan sing ora nggawe, duné, kudu dhéwé iso nggambar uwong sing bakal dumadhi, nganggep wong liya sak barêng lanjuré.

Laptop' and 'Desktop Deweke bongkke kondho sing paling maneh sing ora luwih 0.4 m/s, lan ngawe barang langgampun dadi yéng langgampun sedhaya ceng liyane ora tau luwih sumu 0.3 m/s. Suara awak Standard iki, sadurungke, nglanggar barang kelas telu kotang 0.4 m/s, lho akeh bantayan dong egal 0.5 m/s.

Siji Panjenengan. Ngerti-Ngerti sing bisa mbelaké ora bisa mlebu 12 meta. Ing yéngé mobil sing paling populer larang, dadi sing larang dhéwé nang gangganggo sekang banjur banjur, mangkané awak dhéwé yéngé yéngé awak dhéwé. Juara-Juara, mlaku-mlaku ngilanggar, nganggo lawang wis munggah sabanjur sekang sing katon sekang 12 metar. Awak dhéwé éné gak nêmên nggawe mênêmên karo ngono mulasah sing gawe nêmên, wong kuwi akèh sabên wong liyané perusahaan karo mulasah sabên karo hal-sanga sing nêmên, lan sakèh sabên sanga sampek banjuré.

4. Peringatan pangoh kapasitasi Ora iso luwih basa ning ngenerawat sing nggawe net (arep gawe nguasai cara pangoh angka sing katon karo cara bot) sing dumadhi 250 kilogram/m2 Wang punika dipunangé kapasitasi punika dipunangé 400kilogram. Nanging, segala karo diuntingi karo mobil, nggawe kapasitasi dadi nyong bong liyane karo cada milih sing gawe diowakaé karo 75 kilogram, 60 kilogram, 200 kilogram lan 400kilogram.

Ngawe Ndang ngentongan tambah karo karo mobil sing nggawe (arep koyo nggawe ngubah cara mangan karo hal maneh) ora bisa metir 1.6 stir karo Generically, in the current design and output, the maximum auto area will be 1.2 meter*1.3 meter, 1.5 meter* *1.34 meter, 1.1 meter*1.4 meter, abril, when the minimum

TAGSзаттаңба:
БайланыстыValorұсыну
    •   +86
    •   +1
    •   +355
    •   +213
    •   +93
    •   +54
    •   +971
    •   +297
    •   +968
    •   +994
    •   +247
    •   +20
    •   +251
    •   +353
    •   +372
    •   +376
    •   +244
    •   +1
    •   +1
    •   +43
    •   +61
    •   +853
    •   +1
    •   +675
    •   +1
    •   +92
    •   +595
    •   +970
    •   +973
    •   +507
    •   +55
    •   +375
    •   +1
    •   +359
    •   +1
    •   +389
    •   +229
    •   +32
    •   +354
    •   +1
    •   +48
    •   +387
    •   +591
    •   +501
    •   +267
    •   +975
    •   +226
    •   +257
    •   +850
    •   +240
    •   +45
    •   +49
    •   +670
    •   +228
    •   +1
    •   +1
    •   +7
    •   +593
    •   +291
    •   +33
    •   +298
    •   +689
    •   +594
    •   +590
    •   +39
    •   +63
    •   +679
    •   +358
    •   +238
    •   +500
    •   +220
    •   +242
    •   +243
    •   +57
    •   +506
    •   +1
    •   +299
    •   +995
    •   +53
    •   +590
    •   +1
    •   +592
    •   +7
    •   +509
    •   +82
    •   +31
    •   +599
    •   +1
    •   +382
    •   +504
    •   +686
    •   +253
    •   +996
    •   +224
    •   +245
    •   +1
    •   +233
    •   +241
    •   +855
    •   +420
    •   +263
    •   +237
    •   +974
    •   +1
    •   +269
    •   +383
    •   +225
    •   +965
    •   +385
    •   +254
    •   +682
    •   +599
    •   +371
    •   +266
    •   +856
    •   +961
    •   +370
    •   +231
    •   +218
    •   +423
    •   +262
    •   +352
    •   +250
    •   +40
    •   +261
    •   +960
    •   +356
    •   +265
    •   +60
    •   +223
    •   +692
    •   +596
    •   +230
    •   +222
    •   +1
    •   +1
    •   +976
    •   +1
    •   +880
    •   +51
    •   +691
    •   +95
    •   +373
    •   +212
    •   +377
    •   +258
    •   +52
    •   +264
    •   +27
    •   +211
    •   +674
    •   +505
    •   +977
    •   +227
    •   +234
    •   +683
    •   +47
    •   +672
    •   +680
    •   +351
    •   +81
    •   +46
    •   +41
    •   +503
    •   +685
    •   +381
    •   +232
    •   +221
    •   +357
    •   +248
    •   +966
    •   +590
    •   +239
    •   +290
    •   +1
    •   +1
    •   +378
    •   +508
    •   +1
    •   +94
    •   +421
    •   +386
    •   +268
    •   +249
    •   +597
    •   +677
    •   +252
    •   +992
    •   +886
    •   +66
    •   +255
    •   +676
    •   +1
    •   +1
    •   +216
    •   +688
    •   +90
    •   +993
    •   +690
    •   +681
    •   +678
    •   +502
    •   +58
    •   +673
    •   +256
    •   +380
    •   +598
    •   +998
    •   +34
    •   +30
    •   +852
    •   +65
    •   +687
    •   +64
    •   +36
    •   +963
    •   +1
    •   +374
    •   +967
    •   +964
    •   +98
    •   +972
    •   +39
    •   +91
    •   +62
    •   +44
    •   +1
    •   +246
    •   +962
    •   +84
    •   +260
    •   +235
    •   +350
    •   +56
    •   +236